Szállítási feltételek:

A web áruházban leadott rendelések kiszállítása a SPRINTER (pick-pack pontok), MPL és FOXPOST futárszolgálattal történik az online rendelés során a Felhasználó által megadott címre. A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Felhasználó ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Felhasználó biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben a Felhasználó a futárszolgálat által megjelölt időpontban nem tartózkodik a Felhasználó által a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen és/vagy telefonon, e-mailben. Az értesítőn található elérhetőség segítségével a Felhasználónak lehetősége van a futárszolgálatnál vagy a fent megadott telefonszámon új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. 

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően.

Átutalásos fizetési mód esetén az utalandó összeget az alábbi bankszámlaszámra küldheti:

AniBag kft

OTP 11735005-21104934

 

Szállítási költségek:

- INGYENES: 15.990 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes, minden szállítási és fizetési mód esetén,

- INGYENES: Személyes átvétel szegedi üzletünkben,

- 1650 FT: Előre utalásos vagy bankkártyás fizetési mód választása esetén házhoz (Felhasználó által megadott címre) történő kézbesítéskor SPRINTER, MPL és FOXPOST,

- 1900 Ft: Utánvétes fizetés esetén házhoz (Felhasználó által megadott címre) történő kézbesítéskor SPRINTER, MPL és FOXPOST,

- 1290 Ft: MPL postapontra, PICK PACK pontra kért kézbesítéskor előre utalásos vagy bankkártyás fizetési mód választása esetén MPL, SPRINTER

- 1550 Ft: MPL postapontra, PICK PACK pontra kért kézbesítéskor utánvétes fizetés esetén MPL, SPRINTER,

- 865 Ft: FOXPOST csomag Automatába kért kézbesítéskor előre utalásos vagy bankkártyás fizetési mód választása esetén FOXPOST,

- 1055 Ft: FOXPOST csomag AUTOMATÁBA kért kézbesítéskor UTÁNVÉTES fizetés esetén FOXPOST;

Szállítási költség minden esetben független, hogy milyen értékben rendel vagy hány darab megrendelt termékről van szó. A szállítás ára a kosárban számolódik hozzá a rendeléshez. 

Szállítási határidő

A 16 óráig leadott rendelések visszaigazolás után optimális esetben 2-4 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.
Azonban, ha a Szolgáltató a terméket más raktárból tudja kiszállítani, akkor a szállítási határidő eltérő lehet. Ebben az esetben egyeztetés történik a Szolgáltató és a Megrendelő között, külön értesítést küldünk, (e-mailben vagy telefonon).

A Szolgáltató - a Felek eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

Felhasználó a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató üzlethelyiségében!

Anikó Táska Szaküzlet

-6720 Szeged, Károlyi utca 4. (Károlyi és Fekete Sas utca sarok),

 A termék átvételének legkorábbi időpontjáról Szolgáltató telefonon vagy e-mailben értesíti a Felhasználót. A személyes átvételre nyitva tartási időben van lehetőség, hétfőtől-péntekig:  9:30-17:30-ig, szombaton: 9:30 – 13:30-ig.

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.