Szállítási feltételek:

A web áruházban leadott rendelések kiszállítása a MPL és FOXposta futárszolgálattal történik az online rendelés során a Felhasználó által megadott címre. A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Felhasználó ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Felhasználó biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben a Felhasználó a futárszolgálat által megjelölt időpontban nem tartózkodik a Felhasználó által a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a MPL futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Felhasználónak lehetősége van a futárszolgálatnál vagy a fent megadott telefonszámon új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. 

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően.

Utalásos fizetési mód esetén az utalandó összeget az alábbi bankszámlaszámra küldheti:

OTP 11735005-21104934

Szállítási költségek:

- 14.990 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes, minden fizetési mód esetén.

- Házhoz (Felhasználó által megadott címre) történő kézbesítéskor:

- Előre utalásos vagy bankkártyás fizetésen keresztüli fizetési mód választása esetén a szállítás ára MPL és FOX 1385 Ft,

- Utánvétes fizetés esetén a kiszállítás ára MPL és FOX 1600 Ft,

- MPL postapontra kért kézbesítéskor:

- Előre utalásos vagy bankkártyás fizetésen keresztüli fizetési mód választása esetén MPL 1075 Ft a szállítási költség,

- Utánvétes fizetés esetén a kiszállítás ára MPL 1290 Ft,

- FOX posta csomag automatába kért kézbesítéskor:

- Előre utalásos vagy bankkártyás fizetésen keresztüli fizetési mód választása esetén FOX 699 Ft a szállítási költség,

- Utánvétes fizetés esetén a kiszállítás ára FOX 990 Ft;

Szállítási költség minden esetben független, hogy milyen értékben rendel vagy hány darab megrendelt termékről van szó. A szállítás ára a kosárban számolódik hozzá a rendeléshez. 

Szállítási határidő

A 16 óráig leadott rendelések visszaigazolás után optimális esetben 2-4 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.
Azonban, ha a Szolgáltató a terméket a központi raktárából tudja kiszállítani, akkor a szállítási határidő eltérő lehet. Ebben az esetben egyeztetés történik a Szolgáltató és a Megrendelő között, külön értesítést küldünk, (e-mailben vagy telefonon).

A Szolgáltató - a Felek eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

Személyes átvétel

Felhasználó a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató üzlethelyiségében

Anikó Táska Szaküzlet 6720 Szeged, Károlyi utca 4. (Károlyi és Fekete Sas utcasarok). A termék átvételének legkorábbi időpontjáról Szolgáltató telefonon vagy e-mailben értesíti a Felhasználót. A személyes átvételre nyitva tartási időben van lehetőség, hétfőtől-péntekig:  9:30-17:30-ig, szombaton: 9:30 – 13:30-ig.


 

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.