A KAREN táskák hosszú évek óta rendkívül keresettek a magyar piacon. A divattáskák egyik meghatározó márkája lett, amit megbízható minőségével és hatalmas termékválasztékával vívott ki magának. A KAREN megtestesíti mindazt, amit egy női táska jelent: visszafogottságot, finomságot, és végtelen eleganciát.

Női válltáskák, alkalmi táskák, valamint női- és férfi aktatáskák alkotják a Karen márka termékpalettáját. Kiváló minőségű matt és fényes rostbőrből készülnek. A rostbőr biztosítja a Karen táskák hosszú élettartamát, kopásállóságát, könnyedségét.

A táskák legtöbbször belül osztottak, belső zsebbel és telefontartóval rendelkeznek. A színek és fazonok a szezonnak és az aktuális trendnek megfelelően megújulnak.

A KAREN táska ugyanúgy képviseli az aktuális trendet, eleganciát, mint a laza sportosságot.

A helyesen megválasztott táska a megjelenést még tökéletesebbé teszi. A táska az öltözet kiemelt kiegészítője, hiszen a nő a kezében vagy a vállán hordja. Elárulja viselője divatstílusát, illeszkedik a ruházathoz valamint a megjelenés alkalmához.

Mi az a rostbőr?
A rostbőr egy speciális eljárás során készült anyag. A bőrgyártásban megmaradt bőröket,  bőr darabokat rostokra szedik és szintetikus anyaggal (műbőrrel) keverik össze.
A rostbőrből készült táskák ránézésre és tapintásra is bőrhatást keltenek, viszont az áruk lényegesen kedvezőbb. Az anyag sokkal könnyebb és rugalmasabb ezért nem törik meg (téli hidegben sem keményedik, merevedik meg). Nem sérülékenyek, nem karcolódnak, viszont  strapabíróak és tartósak. Eredetileg olasz design alapján dolgozzák fel. Az így készült Karen táskák időtállóak, miközben az áruk kedvező.

Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.