MATTIES BAGS egy régi családi hagyományokkal rendelkező spanyol cég, amely 1980-ban alakult. A MATTIES márka megszilárdult a nemzeti és nemzetközi piacon, és jelenleg egy tekintélyes cég, amelyet főként a komolyság és a versenyképesség jellemez.

A cég személyisége a minőség és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségen alapul.

Jelenleg két termékcsaláddal dolgoznak, mindig a legjobb minőségű bőráruk a legversenyképesebb áron és ökológiai bőrből készült praktikus, sokzsebes divat táskák férfiaknak.

Itt felmerül, hogy mi is az ökológiai bőr.

Bőr minőség, Matties esetében kiváló minőségű nem valódi bőrből.

Az ökológiai lehet valódi bőr de ökológiai odafigyeléssel kikészített, vagy szintetikus bőr szintén ökológiai odafigyeléssel készült. Tehát az öko bőr és a szintetikusbőr ugyanaz, de mégsem. A bőr alapanyag a jövőben is a divatipar főáramává válik. Az életszínvonal javulásával az emberek egyre jobban tisztában vannak az egészséggel és egyre több figyelmet fordítanak a zöld, természetes és környezettudatos termékekre.

Mi az öko bőr? Először is, az eu országok által javasolt kemény tesztelési szabványok csak az eu-n belül értékesíthetők a szabvány elérése után. Mivel a vizsgálati mutatók szorosan kapcsolódnak az ökológiához, ezeket általában öko bőrnek nevezik. Az ökológiai bőr fogalma ellenállhatatlan tendenciává vált. 

Az ökológiai bőr nem tartalmazhatja az alábbi négy kémia mutatót:

  • hexavalens króm,
  •  azo-festékeket,
  •  pentaklór-fenolt
  •  szabad formaldehidet.
Vissza

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.